VCO SOFTGEL CATALYST


ANDA MEMPUNYAI KULIT BERMINYAK ? BERJERAWAT?
 DARAH TINGGI? SENGGUGUT YANG TERUK?
PARUT JERAWAT?
 ALLERGIC TO SEAFOOD? RESDUNG?
MASALAH PENGHADAMAN? KESUBURAN ?


RASANYA SEMUA PRODUCT KAT MALAYSIA NI DAH CUBA SELAMA NI TAPI SAMA JE? TAKDE JUGAK PUN KESAN DEKAT DIRI UNTUK SELESAIKAN MASALAH-MASALAH TU?


RAHSIA MINYAK KELAPA DARA KINI TERSEBAR DAN MAKIN MENDAPAT SAMBUTAN HANGAT!!

Anda pasti pernah dengar minyak kelapa dara bukan? It's worldwide usage for many advantages, terutamanya untuk kesihatan dan kecantikan. Tapi minyak ni banyak brand dan byk jenis.The greatest VCO ( Virgin coconut Oil) atau minyak kelapa dara I can say setakat ini  adalah dari brand Catalyst.

KENAPA SAYA BERANI KATAKAN BEGITU ?

 
GRADE A ( VCO ada banyak grade. You have to try it first to know
the difference )
Ianya Minyak kelapa dara 100% ORGANIK
Terdiri drpda 90% lemak tepu yg baik utk kesihatan
Keluaran org islam.
100% bumiputera
Tiada penggunaan bahan kimia dan haba dalam proses penghasilan
SIJIL HALAL JAKIM

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS :
Let's see :)

1. Btul ke Vco ni xde side effect pape ?

Ans : Insyalah xde side effect pape. Actually vco ni bukan ubat atau ada bhn kimia yg boleh jd side effect pape pada kita.
          It's just a good supplement for skin that purely 100% organik. So, no worries ya :)

2. Lelaki boleh makan jgk ke?

 Ans: Of course boleh.Lelaki / perempuan / kanak2.  semua org pun boleh so try it!

3. Umur bape boleh makan ni? Budak2 bwh 12 boleh ke?

 Ans : Boleh2. Umur 8 tahun pun ade yg makan ;)

4. Vco ni utk kecantikan muka je ke?

Ans : Oh mesti lah x.byk lg kebaikan2 vco seperti :

 Stakat ni feedback2 positif dr pengguna vco:
 1.Mgurangkan up to 70% minyak
2.Jerawat cpt susut.
3.Parut makin pudar
 4.Regular balik period
 5.Sistem penghadaman lbh baik.
 6.Metabolisme naik
 7.Kesuburan
 8.Kulit rs lembut & halus
 9.Batuk2 cpt hlg
 10.Senggugut
11. Kurangkan allergic
 12. Mengurangkan darah tinggi & kencing manis.
13. Mengurangkan tidur berdengkur
 



4. Harga berapa dan ada brapa banyak kapsul 1 botol?

Ans : Harga cuma RM 39.90 dan ada 60 kapsul dalam 1 botol. Boleh makan untuk 20-30 hari.

5. Kalau sy da kurus, makan ni jd cmne plak?lagi kurus ke?
Ans : If u da kurus, dun wori xkan lg kurus after makan coz metabolisme u da tggi. Cume yang utk metabolisme rendah je die akan naikkan.

6. Bagaimana cara pakai ?
1) Makan 2 bj sehari after meal ( Untuk naikkan berat badan/ideal pada yang kurus )
makan 2 biji sehari before meal untuk kurangkan selera makan

2) Sapu to the whole face minyak Vco dengan cucuk dengan jarum softgel tu. After basuh tu rasa lembut je muka insyalah


DUTA VCO CATALYST ; CPM HONEY NURHALIZA

akak ..ieka datang nak buat testimonial 1st nih lps 2 bulan makan VCO :)
1)senggugut dah x mnyerang..
2)PMS dah teratur :) tu tg paling suke..
3)dulu salu mkn banyak cepat naik berat badan, skrg makan banyak pun still maintain berat badan..
4)masalah jerawat still dalam tempoh healing crisis :)
5)masalah kelemumur dah berkurang..
thanks kak bagi mperkenalkan VCO nih..VCO memang TERBAIK :) TRUST me :)
~ieyka NZ

baru aku perasan skg langsung xallergik gatal2 cam monyet da pas mkn udang,sotong,dan sume tu.mmg btl la ni effect makan vco. Td share pengalaman dgn lg sorg agen die pn ckp cmtu.pas mkn vco mmg xallergik lgsg da.klu x,dlu pgg udang skt pn da gtl mcm ape.mmg baguihh aih!yes! Vangge dpt mkn udang mcm makan ayam da skg!huehue





SO WHAT ARE YOU WAITING FOR??
CLICK THE 'BUY NOW' BUTTON BELOW TO ORDER!!
@ CAN EMAIL ME AT nadya_azaman12@yahoo.com


Ada soalan nak tanya tapi malu? Isi je contact form di bawah beserta soalan dan saya akan cuba jawab secepat yang mungkin.

Contact form:
 Your name :  (required)
 Your Email :  (required)
 Any Question? :  (required)